Hai în tabără!


 

 Cine suntem?

 

          Suntem prieteni, familie, colegi, cunoștințe, oameni gata de aventuri noi și creatori de amintiri de neuitat! Ne-am adunat de prin toate colțurile țării o echipă de tineri plini de entuziasm, optimism și iubirea față de credință și frumos. Grupați în jurul Centrului de Tineret Seminarium Transsilvanicum, parte a Departamentului de Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului și a CADCO Sf. Andrei Șaguna dorim să oferim o alternativă tinerilor în a petrece timpul liber cu folos, în a se dezvolta armonios, cu principii de viață sănătoase și cu sprijin profesionist.

 

         „Credem că este foarte important ca tinerii să aibă cât mai mult contact cu natura, cu nemijlocitul, cu tot ce poate fi o alternativă la televizor, calculator telefon mobil etc. Pe scurt, ne dorim să îi scoatem din casă și să îi ajutăm să se bucure de soare și copaci. Să iei contact direct cu alți tineri de vârsta ta, să participi la tot felul de jocuri și ateliere, la drumeții și seri de film, totul contribuie nu numai la o mai benefică dezvoltare a caracterului, ci și la trăirea unei veri de neuitat!”

 

          Echipa noastră este formată din tineri cu experiență în domeniul educațional, atât cel formal, cât și cel non-formal. Având pregătire practică și teoretică în ceea ce privește lucrul cu tinerii și copiii, facilitatorii taberelor noastre oferă calitatea serviciului nostru, asigurându-se că fiecare activitate are atât rol educativ, cât și distractiv! Scrie-ne pe adresa tineret.ma [at] gmail.com sau aplează-ne la numărul de telefon 0720404145